Ana Blázquez​

Soc Ana Blázquez, Psicològa sanitària col·legiada NºMU04314

 • Graduada en Psicologia

 • Màster Universitari en Psicologia General Sanitària

 • Formació en Anàlisis Transaccional

 • Formació en Psicologia Infanto-Juvenil

 • Formació en Primers Auxilios Psicològics

Què problemes podem treballar?

Sens dubte, la gran xacra social a nivell de salut mental i que ens afecta a tots en algun moment de la nostra vida és la dels trastorns associats a l'estat d'ànim. Problemes com la simptomatologia depressiva i ansietat s'han convertit en els darrers anys en motiu de consulta psicològica, a més de malalties psicosomàtiques i emocionals associades a l'estrès emocional negatiu. Des de Psicologia InSight Sabadell oferim assistència integral en aquest tipus de problemes psicològics, avaluant i intervenint des de l'origen dels mateixos, atorgant al client eines i estratègies psicològiques que pal·liïn els efectes negatius dels seus inquietuds personals.

Com treballo?

La orientació que segueixo a les meves intervencions ve de la corrent cognitiva-conductual, la qual reflexa gran evidència empírtica dins de la disciplina de la salut mental. A través del treball conjunt entre psicoterapeuta i client, es fa un pla d'actuació per a treballar el motiu de consulta, respectant les necessitats i desitjos del client i caminant fins a l'objectiu últim, que és el benestar psicològic de la persona.

Psicòloga Online

La pandèmia ha estat sens dubte un accelerador contextual del següent pas al camp de la psicologia de la salut: la implementació de la teràpia psicològica on line com a format en alça. Els beneficis de la psicologia on line, àmpliament demostrada, comprenen a més, una reducció d´honoraris en el nostre cas. Això fa que la salut mental estigui més a l'abast de tothom, cosa que hauria de ser un dret. A més, el client té més disponibilitat per concertar sessions, sumant així un valor accessibilitat més real.

Si el nostre pensament queda empantanegat per significats simbòlics distorsionats, raonaments il·lògics i interpretacions errònies, ens tornem, en veritat, cecs i sords.

Aaron Beck

psicologo infantil al mejor precio

terapia de pareja en sabadell además de terapia matrimonial ya que somos psicologos matrimoniales

Com et puc ajudar

ofrecemos terapia de pareja, psicologo infantil y juvenil. Psicologo barato en Sabadell, Terrassa, Castellar, Cerdanyola, Barbera, consulta nuestras tarifas por sesión

Adults

Psicoteràpia i creixement persona per al canvi emocional i personal que necessites. .

Teràpia de parella

Teràpia de parella per a treballar i solucionar els conflictes que tingueu a la vostra relació.

psicologos en sabadell, terrassa, barbera y castellar, Rubi, Badia del Valles.

Somos los mejores psicologos en doctoralia y mundopsicologos

mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

Formulari de contacte

  Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

  Open chat
  1
  Hola, en qué podemos ayudarte? ☺