Quan haig d’anar al psicòleg?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

mejores psicologos sabadell

La resposta és senzilla:

quan et vingui de gust. Al contrari del que molta gent pensa, al psicòleg no es va únicament quan patim una depressió, fòbies o situacions límit, a psicoteràpia es pot anar per molts motius que no tenen, en principi, gravetat.

Per exemple, es pot fer teràpia per realitzar un treball de creixement personal per millorar aspectes de nosaltres que no ens agraden, si necessitem parlar amb algú fora de la nostra vida i que podria ser més imparcial o per rebre suport a l’hora de prendre decisions difícils sobre aspectes del nostre futur que no sabem enfrontar.

Psicologo sabadell

Hi ha situacions més complicades on sentim que tenim un problema i no sabem si anar o no a un professional. La pregunta que hauríem de fer-nos en aquestes circumstàncies és: està afectant aquest problema a la meva vida? Si sents que els teus pensaments, les teves emocions, les teves inseguretats, les teves ansietats, etc., estan afectant negativament en el teu àmbit laboral, personal, familiar o social, llavors hauries d’acudir a un especialista.

Potser el problema es pot solucionar realitzant una intervenció psicoterapèutica i créixer personalment amb la teràpia, però si el teu problema té una gravetat major, llavors el teu psicoterapeuta hauria de derivar-te a un altre tipus de professional més adient a la teva situació.

Psicologo sabadell

Si creus que has d’iniciar un procés terapèutic i busques un psicòleg o psicòloga a Sabadell posat en contacte amb nosaltres i demana una primera visita gratuïta.

Centre de Psicologia InSight a Sabadell

José R. Martín

Col. 24026

¿Te ha gustado el artículo?
[Total: 0   Average: 0/5]
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺