Com oblidar a la teva exparella?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Oblidar a la nostra exparella és molt difícil. Durant un temps hem compartit moments molt positius que ens han fet experimentar emocions agradables i aquests records es tornen contra nosaltres quan ens plantegem que aquesta persona ja no estarà en la nostra vida o almenys no de la mateixa manera. Però per què hem de renunciar a aquests records positius? No podem quedar-nos amb aquests records i alhora reconèixer que la relació ha fracassat per altres causes?

Per què no puc oblidar al meu ex?

Si només recordem les coses positives que ens aportava la relació, podem resistir-nos a passar pàgina, això pot portar-nos a pensar constantment en l’altra persona, en els bons moments compartits, a escoltar cançons que ens recordin a aquesta persona, en definitiva, ens pot portar a entrar en un bucle en què tot gira al voltant del nostre ex i això pot resultar molt dolorós.

Quina és la millor manera d’oblidar al teu ex

Si posem el focus en el positiu i deixem de costat el negatiu, la qual cosa ens ha fet posar fi a la relació, ens resultarà extremadament difícil passar pàgina. Hem de recordar llavors només el negatiu? No. Hem de ser realistes i acceptar les coses bones i dolentes que ens aportava la relació i, sobretot, tenir clares les nostres necessitats i seguir endavant. Si m’han deixat, vull estar amb algú que no em vol?, No em mereixo estar amb algú que em valori i em vulgui? Si he deixat jo a la meva exparella, No ho he fet perquè tenia motius de pes per a saber que no era el que necessitava? En lloc de tancar-nos a recordar a la nostra exparella, podem realitzar activitats que ens distreguin d’estar pensant constantment en ella, o almenys, encara que continuem pensant en aquesta persona, podrem continuar experimentant emocions positives realitzant accions que ja no estan vinculades a ella.

Pot la psicologia ajudar a oblidar al meu ex?

En moments vitals importants, com pot ser una ruptura, l’acompanyament psicològic ens pot ajudar a aprendre a gestionar les nostres emocions, a conèixer-nos més i orientar-nos perquè puguem transitar per aquesta situació de la forma menys dolorosa possible. La psicologia no et farà oblidar al teu ex, però t’ajudarà perquè puguis pensar en aquesta persona i en la relació que teníeu de forma més realista i serena.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺