Presentació del Centre de Psicologia InSight

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Psicologo sabadell

Coneix-nos:

El nostre equip el componen els psicòlegs María José Jiménez i José R. Martín, tots dos titulats en psicologia i col·legiats, especialitzats en:

  • Psicoteràpia d’adults.
  • Psicoteràpia infantil i juvenil.
  • Teràpia de parella.
  • Neuropsicologia.

El nostre objectiu és la promoció del benestar psicològic i emocional, oferint serveis de psicoteràpia, creixement personal, coaching i resolució de conflictes.

La nostra orientació:

Al Centre de Psicologia InSight apostem per una psicoteràpia propera, oberta i adaptada el ritme de cada pacient, combinant la intervenció cognitiva i humanista.

Aquestes perspectives ofereixen recursos per tractar símptomes urgents que requereixin una atenció immediata i aprofundir en necessitats menys conscients, oferint una intervenció global i la promoció de canvis permanents que permetin assolir el màxim benestar dels nostres pacients.

Espai:

El nostre despatx disposa de dos ambients diferenciats, pensats per crear un clima de confiança i seguretat que respongui a les diferents necessitats de les persones que requereixin de la nostra intervenció.

Psicologo sabadell

Com arribar-hi?

El nostre centre està ubicat al barri de la Concòrdia, proper a l’Eix Macià de Sabadell, amb parades d’autobús properes i de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Rodalies Renfe de Sabadell Nord.

Si necessites un psicòleg o una psicòloga a Sabadell, al Centre de Psicologia InSight estarem encantats d’escoltar el teu cas i oferir-te la nostra ajuda.

Sol·licita la teva primera visita gratuïta per telèfon, e-mail, Whatsapp o amb el formulari de contacte disponible a través de la nostra pàgina web.

José R. Martín col. 24026

www.centreinsight.es

¿Te ha gustado el artículo?
[Total: 0   Average: 0/5]
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺