¡Novetats a Centre InSight!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Psicologos sabadellEls Psicòlegs a Sabadell de Centre InSight sempre estem en constant evolució, la nostra formació és contínua i ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.

El confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19 va fer que els nostres pacients ens demandaran teràpia en línia, a la qual cosa ens adaptem de manera ràpida. Un cop passat el confinament, la realització de teràpia requeria mesures de seguretat com la utilització de mascareta. L’ús d’aquesta, pot restar part de la naturalitat tan necessària en el procés terapèutic.

ansiedad sabadellA Centre InSight ens vam adonar que la millor manera de seguir oferint teràpia en aquesta situació, era fer-ho en línia. Aquesta manera de treballar ens permet oferir avantatges com, per exemple:

– Visió completa entre pacient i terapeuta sense impediments com màscares o pantalles de metacrilat.

 

– Flexibilitat total per al client, evitant desplaçaments innecessaris i, per tant, major conciliació amb la vida personal.

 

– Preus més econòmics en tots els nostres serveis, facilitant l’accés a una teràpia de qualitat a més gent.

A més, hem renovat la pàgina web, donant-li un aire més modern i amb informació més accessible per a l’usuari.

Seguint amb els canvis, s’ha incorporat una nova psicoterapeuta, Ana Blázquez, Psicòloga General Sanitària titulada i experta en la realització de teràpia online.

psicóloga sabadellEls canvis realitzats ens han servit per poder adaptar-nos a les necessitats de tots els nostres clients. Ara, rebre una teràpia de qualitat no és incompatible amb la conciliació de la vida personal, afegint, a més una tarifa més reduïda. Centre Insight t’ho posa encara més fàcil.

José R. Martín

Psicòleg Sanitari Col. 24026

¿Te ha gustado el artículo?
[Total: 0   Average: 0/5]
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺