Coaching personal a Sabadell

Què és el coaching personal?​

Contacta amb nosaltres

El coaching personal és una intervenció orientada a potenciar les capacitats de la persona per a arribar a uns objectius marcats. Aquesta intervenció ha de ser realitzada per un professional de la psicologia, ja que implicarà la intervenció en aspectes cognitius i emocionals.

Què és un coach personal?

Un coach personal hauria de ser un professional de la psicologia (encara que desgraciadament no sempre és així), que analitza els objectius del client i analitza la millor manera perquè aquesta persona pugui aconseguir-los. A través de la psicologia, s’intenta provocar un creixement personal de la persona per a arribar als objectius establerts prèviament

 
psicólogo ansiedad

Quan recórrer al coaching o a la psicologia?

Si tens establertes metes de tipus personal a les quals, et costa aconseguir pels teus propis mitjans, el coaching i la psicologia, poden ajudar-te a discernir el perquè de les dificultats trobades i trobar una solució a aquestes. Un psicòleg degudament qualificat pot ajudar-te en els teus objectius vitals.

Ha de realitzar un psicòleg el coaching?

Sí. Per llei, quan es realitza una intervenció en la salut mental d’una persona, ha de ser un psicòleg sanitari o un psicòleg clínic, els professionals capacitats per a realitzar aquest tipus d’intervenció.

Tarifes presencials

Coaching personal a Sabadell

50 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

Tarifes Online

Coaching personal Online

45 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

Formulari de contacte

mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺