José R. Martín

Psicologo Sabadell

Sóc José R. Martín, Graduat en Psicologia i col·legiat nº 24026, amb Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista, impartit per l’Institut Erich Fromm de Barcelona. També he realitzat el Màster Universitari de Psicologia Infantil i Juvenil: Tècniques i estratègies d’Intervenció i el Postgrau de Neuropsicologia en Malalties sobrevingudes (tipus Alzheimer i accidents vasculars).

La psicoteràpia Integradora Humanista és un model psicoterapèutic que integra tècniques i corrents psicològiques diferents: com ara la Psicologia Cognitiva, l’Anàlisi Transaccional, la Relació Terapèutica, la Gestalt, les Psicoteràpies Corporals, tècniques amb imatges, entre d’altres. També tinc formació complementària en Intel·ligència Emocional, basada en la Teràpia d’Intel·ligència Emocional de Nathalie Pérez Lizeretti.

També he realitzat com a formació complementària diferents Monogràfics com ara: Evaluació interpersonal i intervenció sistèmica per Karl Tomm, Teràpia basada en Intel·ligència Emocional. El dol després de la mort d’un ésser estimat. Algunes emocions inconfessades. Teràpia de parella. Ansietat: un treball holístic en teràpia. Sexualitat i Psicoteràpia Corporal. La recerca del sentit de la vida.

Realitzo psicoteràpia en consulta privada al Centre de Psicologia InSight de Sabadell ( https://www.centreinsight.es ) i a Barcelona a la Clínica Gouet ( http://www.clinicagouet.com ). També pots consultar la meva web personal a http://www.psicologosabadell.es

“(…) Proposo la idea que la finalitat de la psicoteràpia és fer a la gent lliure. Lliure tot el possible, de fantasmes, ja siguin símptomes psicosomàtics com úlceres, o símptomes psicològics, com la timidesa aguda. Lliures, de nou, quan sigui possible, de ser maníacs del treball per guanyar més, de veure’ns forçats a repetir hàbits que torturen apresos en la primera infància, lliure de veure’ns forçats a escollir per sempre companys de l’altre sexe que ocasionen contínua infelicitat i continus turments.

Però més que tot això, jo crec que la funció del terapeuta ha de ser ajudar a la gent a fer-se lliures per prendre consciència de les seves possibilitats per a posar-les a prova (Rollo May)”

jrmartin@centreinsight.es
Scroll to Top
Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺