José R. Martín

Psicólogo José R. Martín

Soc José R. Martín, Psicòleg sanitari col·legiat nº 24026

Com treballo?

Els meus models de treball principals són la Psicología Cognitiva-Condutual i la Psicología Humanista, sempre utilitzant les tècniques més recomanades per a cada problemàtica i basades en la evidència científica. Faig servir ambdós models per oferir la millor teràpia adaptànt-me a les necessitats de cada persona.

Psicòleg en Sabadell Presencial i Online

La crisis de la Covid-19 em va donar la oportunitat de relacionar-me amb els meus pacients d'una nova manera, en línia. Un cop he tornat al despatx, la obligatorietat de portar mascareta em va aniimar a seguir oferint la teràpia online. Per tant, ofereixo els meus serveis de les dues maneras, per a que el client escolli la manera que més li convingui i s'adapti millor a les seves necessitats.

Monogràfics i Seminaris

Evaluació interpersonal i intervenció sistèmica per Karl Tomm. Teràpia basada en Inteligència Emocional. El dol tras la mort d'una persona estimada. Algunes emocions inconfensades. Teràpia de parella. Campus construccionista de Teràpia de parella. Ansietat: un treball holístic en teràpia. Sexualitat i psicoteràpia corporal. La búsqueda del sentit de la vida.

(…) Proposo la idea que la finalitat de la psicoteràpia és fer la gent lliure. Lliure tot el possible, de fantasmes, ja sigui símptomes psicosomàtics, com a úlcera, o símptomes psicològics, com a timidesa aguda. Lliures, de nou, quan fos possible, de ser maníacs de la feina per guanyar més, de veure'ns forçats a repetir hàbits torturants apresos a la primera infantesa, lliure de veure'ns forçats a triar perpètuament companys de l'altre sexe que comporten continua infelicitat i continu turment. Però més que tot això, jo crec que la funció del terapeuta ha de ser ajudar la gent a fer-se lliure per tenir consciència de les seves possibilitats i posar-les a prova

Rollo May

psicologo infantil al mejor precio

terapia de pareja en sabadell además de terapia matrimonial ya que somos psicologos matrimoniales

Com et puc ajudar

ofrecemos terapia de pareja, psicologo infantil y juvenil. Psicologo barato en Sabadell, Terrassa, Castellar, Cerdanyola, Barbera, consulta nuestras tarifas por sesión

Adults

Psicoteràpia i creixement personal per al canvii emocional i personal que necessites.

Terapia de pareja

Teràpia de parella per a treballar i solucionar els conflictes que tingueu a la vostra relació.

psicologos en sabadell, terrassa, barbera y castellar, Rubi, Badia del Valles.

Somos los mejores psicologos en doctoralia y mundopsicologos

mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

Formulari de contacte

mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺