Noelia G. Martínez

Soc Noelia G. Martínez, Psicològa sanitària col·legiada nº 30448

Què problemes podem treballar?

Si llegeixes això és possible que estiguis experimentant un malestar vital important que afecta una o diverses àrees de la teva vida. Enhorabona, demanar ajuda pot ser difícil però és imprescindible i estàs fent passos per sentir-te millor, t'animo a tirar endavant. Junts analitzarem què està passant a la teva vida, per què de sobte estàs experimentant més ansietat o tristesa i què podem fer per revertir-ho. La meva intervenció s'adreça a problemes emocionals relacionats amb els trastorns d'ansietat i depressió i les parelles en crisi.

Com treballo?

Per mi el més important és el benestar del pacient, per això utilitzo el model de psicologia Cognitiu-conductual, ja que aquesta és la teràpia amb més evidència científica. És essencial a la meva feina, conèixer les particularitats de cada persona per poder ajustar-me a les seves necessitats.

Teràpia de parella

Discussions, acusacions, poques interaccions afectuoses o sexuals. De vegades, les parelles s'encallen i la satisfacció en la relació es veu afectada. La teràpia de parella consisteix a analitzar els conflictes que es donen a la relació i fomentar l'empatia i l'apropament emocional per aconseguir canvis que millorin les interaccions diàries i permetin recuperar la sintonia.

Si el nostre pensament queda empantanegat per significats simbòlics distorsionats, raonaments il·lògics i interpretacions errònies, ens tornem, en veritat, cecs i sords.

Aaron Beck

psicologo infantil al mejor precio

terapia de pareja en sabadell además de terapia matrimonial ya que somos psicologos matrimoniales

Com et puc ajudar

ofrecemos terapia de pareja, psicologo infantil y juvenil. Psicologo barato en Sabadell, Terrassa, Castellar, Cerdanyola, Barbera, consulta nuestras tarifas por sesión

Adults

Psicoteràpia i creixement persona per al canvi emocional i personal que necessites. .

Teràpia de parella

Teràpia de parella per a treballar i solucionar els conflictes que tingueu a la vostra relació.

psicologos en sabadell, terrassa, barbera y castellar, Rubi, Badia del Valles.

Somos los mejores psicologos en doctoralia y mundopsicologos

mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

Formulari de contacte

mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺