Psicòleg expert en ansietat a Sabadell

Psicòlegs a sabadell especialistes en ansietat

Tractament de l'ansietat a Sabadell

Contacta amb nosaltres

Tots hem tingut la sensació de patir ansietat en diferents èpoques de la nostra vida. Però, tinc estrès o ansietat?

L’ansietat és una sensació de por davant de la possibilitat d’una situació concreta i pot generar a les persones que la pateixen llargues temporades d’estar en tensió o amb inquietud.

Per exemple, un dia podem tindre estrès a la feina perquè ens diuen que hem de lliurar un informe abans d’acabar el nostre horari laboral. Aquesta sensació seria normal però, quan durant una època tenim estrès diàriament per por a que ens demanin fer una cosa semblant, aleshores tenim ansietat.

Psicoteràpia per superar l’ansietat

Si bé aquestes temporades de malestar no són necessàriament un signe de malaltia, moltes vegades és de gran ajuda consultar un psicòleg especialista en teràpies per a l’ansietat per poder canviar aquestes situacions i aconseguir una vida més satisfactòria.

 

  Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  psicólogo ansiedad

  Com abordem problemes d’ansietat?

  En teràpia és habitual trobar-nos comentaris del tipus “jo és que sóc així”, “sempre he estat així”, “ja, però és que jo sóc així, què li faré”. Aquestes frases es fan servir com a coletilla després d’explicar-nos algunes conductes produïdes a causa de, per exemple, trastorns d’ansietat.

  Quan la persona fa tant de temps que pateix una determinada simptomatologia, corre el perill d’atribuir-la al com és. No obstant això, podem millorar molt la nostra salut mental i el nostre benestar emocional si tractem aquest tipus de patologies.

  Evaluació

  Procés terapèutic

  Seguiment

  Cada persona és un món i per això els nostres psicòlegs especialistes en ansietat haurien d’avaluar el nostre estat emocional, per poder aconseguir una millora en cada cas.

  Un cop realitzat el diagnòstic i detectat el possible trastorn d’ansietat, es fica data per sessions entre els nostres psicòlegs especialitzats i els nostres clients amb la finalitat d’ajudar a prendre consciència i millorar la situació que es pateix.

  El seguiment d’aquests processos és vital ja que és important no perdre tot allò aconseguit,  sempre hi haurà situacions que ens fiquen a prova i hem de saber i recordar com actuar.

  Per què tenim ansietat?

   

  L’estrès és un mecanisme de defensa que, com els animals, tenim des dels nostres orígens. No ho hem de veure com una cosa negativa ja que es tracta d’un “radar davant de possibles perills”. En definitiva, és una resposta automàtica per sobreviure davant d’un perill real.

  No obstant això, no només quan estem en perill patim estrès, sinó també quan pensem que estem en perill! L’exemple que normalment es posa per entendre aquest fet és que si una zebra a la selva sent ansietat quan veu el lleó, nosaltres sentim ansietat quan imaginem que ve el lleó! I normalment, no sol venir…


  Si t’has sentit identificat, que sàpigues que l’ansietat es pot reduir amb teràpia psicològica, si estàs buscant psicòlegs a Sabadell, t’oferim la nostra teràpia presencial o online. Contacta amb InSight!

   

  Tarifes presencials

  Psicoteràpia per a l'ansietat presencial a sabadell

  55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

  Tarifes Online

  Psicoterapia para la ansiedad online

  55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

  mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

  Formulari de contacte

  mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

  Open chat
  1
  Hola, en qué podemos ayudarte? ☺