Psicòlegs familiars de Sabadell

Psicòlegs familiars a sabadell​

Teràpia online i presencial per problemes familiars

Contacta amb nosaltres

És habitual que en totes les relacions es produeixin conflictes entre les persones implicades. Tots som diferents, tenim diferents punts de vista, valors i desitjos i això pot portar a problemàtiques de relacions, i més quan hi ha una història personal darrere entre els individus implicats. Els conflictes són una cosa natural però el més important és la manera de resoldre aquesta problemàtica. Resoldre les nostres diferències familiars de manera sana i assertiva farà que ens sentim millor i puguem avançar en la nostra relació.

Moltes vegades aquests problemes requereixen de l’ajuda d’un psicòleg familiar perquè quan aquestes problemàtiques no es superen i no aconseguim arribar a acords familiars, és quan es poden començar a evitar discussions i acabem “explotant”. En el moment en el qual les nostres relacions familiars es tornen dificultoses és quan hem d’intentar una cosa diferent i treballar atacant el problema existent.

psicologo depresion sabadell

Psicòlegs familiars: experts en ajudar a superar problemes familiars

la nostra feina com a psicòlegs ha de ser analitzar el perquè d’aquests problemes entre els membres de la família i analitzar de manera conductual què està succeint.

La psicologia pot oferir una solució definitiva als problemes familiars. És habitual en problemes personals pensar que no es necessita ajuda externa però comptar amb un psicòleg familiar pot agilitar el procés de resoldre problemes en tota mena de relacions personals.

Com abordem els problemes familiars?

El principal com a psicòleg familiar i el que solem fer en les nostres teràpies presencials a Sabadell i en les nostres teràpies online és analitzar el perquè dels problemes de comunicació, els límits de cada persona, si tots els participants del conflicte estan en el rol adequat dins de la família i no està excedint el seu paper dins de la relació.

És possible també que problemes personals afectin la relació familiar de forma no conscient i calgui treballar aquest aspecte particular.

Evaluació

Procés terapèutic​

Seguiment

Els nostres psicòlegs especialistes en problemes familiars analitzen les particularitats de cada conflicte familiar des del respecte en la comunicació entre els membres afectats, proporcionant alternatives de comunicació més assertives i sanes.

Una vegada realitzat l’anàlisi anterior, s’exposa la problemàtica i s’entrenen alternatives de comunicació i d’afrontament davant les dificultats.

És important el treball continu de les alternatives terapèutiques proposades perquè els canvis es mantinguin en el temps.

Tarifes Presencials

Teràpies familiars a Sabadell​

65 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

Tarifes Online

Teràpies familiars Online

65 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

Formulari de contacte

mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺