Psicoteràpia adults

Psicología Adultos

El dia a dia, la rutina, la família, la nostra parella, el passat, amistats, la solitud... Moltes vegades la nostra vida ens porta a situacions en què ens trobem malament psicològica i emocionalment, tenim ansietat, estem tristos, sentim un buit vital en el nostre interior i no sabem què fer ni a qui acudir.

La psicoteràpia d’adults pot ajudar-te a canviar la forma en què ens veiem a nosaltres mateixos, i sobretot, a aconseguir fer un canvi en els nostres pensaments i emocions.

El treball psicoterapèutic consisteix en, juntament amb l’ajuda del professional, saber el què i el per què del nostre conflicte interior o les emocions que ens fan sentir malament. Després d’això, el procés terapèutic pot ajudar-te a obtenir el canvi en la teva vida que necessites i que no saps com obtenir.

Treballem aspecte com l’ansietat, estrés, tristesa, buits, pors, impulsivitats, problemes de relacions socials, problemes emocionals, soletat, ruptura de parella, falta del sentit de la vida, dols tras la mort, etc.

Demana la teva primera visita gratuïta i parla amb un dels nostres psicòlegs per començar a canviar la teva forma de veure la vida.

Tarifes

Scroll to Top
Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺
Powered by