Teràpia de parella

teràpia de parella a sabadell, teràpia parella sabadell, teràpia matrimonial sabadell, psicòleg matrimonial sabadell, teràpia matrimonial sabadell. Realitar teràpia de parella a sabadell és la millor manera d'ocupar-se dels problemes de relació de parella. Tenim les millors opinions i tarifes en teràpia de parella a sabadell. opinions teràpia matrimonial i teràpia de parella a sabadell. Teràpia de parella a sabadell, terrassa, rubi, barbera del valles, castellar. soluciona els vostres problemes de parella amb la millor teràpia de parella.

Terapia de pareja Sabadell

Moltes vegades les parelles travessen certs moments de crisi durant els anys a causa de diferents factors. Quan aquestes crisis succeeixen són moments durs i difícils, de incertidumbre ja que pot ser que la parella vulgui treballar per canviar aquesta situació però no sàpiguen com fer-ho.

En teràpia de parella tractem aspectes com baralles, tristesa, falta d’afecte o de comprensió, diferents projectes vitals, problemes relacionats amb el sexe, infidelitats, divorci, separació, etc.

A través de la teràpia de parella es pretén avaluar els objectius de tots dos membres de la parella, amb la finalitat de millorar o recuperar la qualitat de la relació que abans es tenia. Amb l’ajuda de la teràpia de parella es pot reconduir situacions emocionals que enterboleixen la bona comunicació i els sentiments durant aquestes crisis. Demaneu la vostra primera visita gratuïta i parlem-ne.

Tarifes

Scroll to Top
Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺
Powered by