infantil i juvenil

Psicologia infantil y juvenil

Problemes de comportament, problemes de relacions entre la família, problemes d’ansietat, problemes d’hàbits d’estudi, els videojocs o el mòbil … La problemàtica que ens podem trobar amb els nostres fills o filles són moltes, i hi ha vegades que no sabem si estem fent bé o ni tan sols què podem fer al respecte, ja que al final s’acaben convertint en un problema que afecta tota la família, no només al nostre fill o filla.

Intervenim sobre ansietat, pors, fòbies, manies, obsessions, baix estat d’ànim, conductes agressives, problemes d’atenció, enuresis i encopresis, negativisme, problemes familiars, dificultats amb les habilitats socials, problemes d’alimentació, problemes de la son, problemes amb els hàbits d’estudi i rendiment escolar, tics, hàbits nerviosos, etc.

El Centre de Psicologia Insight a Sabadell pot ajudar a solucionar els conflictes infantils i juvenils, prenent una perspectiva de joc i de proximitat amb l’infant o adolescent, treballarem per avaluar la situació i proposar la millor manera d’intervenir i canviar la situació que s’està donant dins d’ la família. Sol·licita la teva primera visita gratuïta i comenta’ns el teu cas.

Tarifes

Scroll to Top
Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺
Powered by