Teràpia per ser assertiu

Teràpia per a l'assertivitat a sabadell

Què és l'assertivitat?

Contacta amb nosaltres

L’assertivitat podria definir-se com la reafirmació dels nostres drets personals davant les altres persones, autoafirmant-nos, tenint en compte els nostres desitjos, necessitats, etc., i tenint en compte també, els de les altres persones.

Aquesta actitud davant la vida està molt relacionada amb l’autoestima, ja que moltes vegades tendim a tenir en compte més els drets i necessitats de les altres persones i oblidar-nos del nostre. Aquesta actitud pot comportar a grans situacions de malestar emocional per la qual cosa és important l’ajuda de psicòlegs especialitzats en teràpies per a l’assertivitat.

  Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  psicologo-online-sabadell

  Com actuen les persones assertives?

  Les persones assertives primer tenen una bona identificació de les seves pròpies emocions, les seves pròpies necessitats i aquelles coses que es mereixen. Per tant, actuen coneixent-se a si mateixes i expressant les seves necessitats tenint en compte a les altres persones.

  A més, la persona assertiva és comprensiva amb si mateixa, i s’accepta de manera incondicional, per la qual cosa celebra els seus assoliments i èxits i accepta les seves derrotes, no significant això que s’abandona a la resignació. També manté una actitud fidel cap a les seves creences i desitjos, responsabilitzant-se de la seva vida i de la gestió d’aquesta.

  Tenir una actitud assertiva és positiu?

  Sí, mantenir una actitud assertiva facilita el poder aconseguir relacions socials més sanes i sinceres, ajudant a tenir emocions positives feia un mateix i cap als altres. Aquest fet, ajudarà a millorar la nostra autoestima i que les altres persones ens respectin per com som, igual que nosaltres respectem a les altres persones. Com veieu, els beneficis d’una teràpia per a ser assertius són innombrables.

  Per què no soc assertiu?

  Moltes vegades entren en joc aspectes com la por a les respostes de les altres persones, por a la solitud, al fet que s’enfadin amb nosaltres, etc. Tot això pot fer que ens inhibim a l’hora d’enfocar-nos cap a nosaltres mateixos, sent més fàcil enfocar-nos en l’altre. Encara que és més fàcil que els altres ens diguin el meravellosos que som, és també més frustrant i pitjor per a la nostra autoestima, ja que aquesta dependrà de la resposta dels altres, la qual cosa pot portar-nos a un bucle d’intentar acontentar als altres de manera insana.

  Puc ser una persona assertiva?

  Sí. L’assertivitat es pot entrenar. És important la psicoeducación per a saber què ens està succeint i l’anàlisi de la conducta, per a saber què estem o no estem fent i el per què d’aquest fet. Les habilitats socials es poden entrenar si sabem quins errors estem cometent i quins aspectes podem millorar per a sentir-nos millor.

  Tarifes Presencials

  Teràpies per a l'assertivitat a Sabadell​

  55 Sesión
  • Primera Visita Gratuïta

  Tarifes Online

  Teràpies per a l'assertivitat Online

  55 Sesión
  • Primera Visita Gratuïta

  mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

  Formulari de contacte

  mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

  Open chat
  1
  Hola, en qué podemos ayudarte? ☺