Terapia per millorar l’autoestima

Teràpia per a millorar l'autoestima a sabadell​

Quins són els símptomes de la baixa autoestima?

Contacta amb nosaltres

És important ser bona companyia per als altres, però encara més ho és ser-ho per a un mateix. L’evitació de la solitud és molt comuna en teràpia. Persones que refereixen que volen evitar estar amb si mateixes perquè comencen a produir pensaments desagradables (negatius) sense parar, s’avorreixen, o els genera ansietat el fet de la solitud.

Com es forma l’autoestima?

Des de la nostra infància, cada interacció amb el món i les persones que ens envolten ens ajuden a conformar la nostra manera de ser com a persona adulta. En moltes ocasions, solem veure la nostra vàlua tal com els altres ens expressen que som.

terapia pareja sabadell

Teràpia per a recuperar i augmentar l’autoestima

Les persones que no volen estar amb si mateixes moltes vegades expliquen que es parlen mal a si mateixes, es critiquen, s’exigeixen i això els provoca molt pesar, per la qual cosa eviten (generadora d’ansietat) passar temps tot sol.

Voldríem quedar amb algú que ens critica, parla mal de nosaltres, no ens comprèn, no ens vol? No, solem rebutjar aquestes actituds. Pel que, per què voldriem estar amb nosaltres mateixos si ens tractem malament?

En teràpia moltes vegades llancem una pregunta una miqueta arriscada que es si et consideres bona persona? La resposta sol ser que sí (i ho són), i llavors en preguntar per què es consideren bones persones s’explica totes les actituds positives i comprensives que mostren cap als altres però no cap a si mateixos.

Com millorar la nostra autoestima?

Com ens parlem, com ens tractem, com ens expliquem, com ens interpretem, com ens perdonem, etc. Totes aquestes actituds parlen de la relació més important de les nostres vides, la relació amb un mateix. Si ens tractem bé voldrem estar més temps amb nosaltres, si no, no serà així.

L’activació conductual (el fer activitats agradables) és una cosa desitjable i es promou en teràpia,tot i que quan patim de baixa autoestima, moltes vegades es desitja estar sense fer res. Els símptomes que hem comentats solen produir paralització, per la qual cosa és comprensible aquest tipus d’actitud. Així i tot, el gaudir d’estar tot sol amb nosaltres mateixos és un exercici molt sa que no hauríem d’evitar.

Tarifes Presencials

Teràpies per la falta d'autoestima a Sabadell

55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

Tarifes Online

Teràpies per la falta d'autoestima Online

55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

Formulari de contacte

mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺