Terapia per superar el dol

Teràpia per a superar el dol a sabadell

Com superar un dol per mort d'un familiar o persona pròxima?

Contacta amb nosaltres

Algú pròxim a tu a mort recentment o potser, fa alguns anys i no aconsegueixes superar la seva marxa? És important dir que quan mor un ser estimat és normal estar trist i estar malament. Fins i tot és desitjable. Per què diem això? Perquè no cal evitar les emocions, si ens passa una cosa trista és normal i saludable estar-ho, igual que si ens passa un esdeveniment feliç és sa estar-lo (hi ha persona que fins i tot eviten totes dues). No obstant això, també és important aprendre a reprendre la teva vida després d’una pèrdua d’un ser estimat.

Si després de la mort d’un familiar o persona pròxima sents que la teva vida porta parada massa temps, i que hi ha aspectes en els quals no t’acabes de trobar bé i no aconsegueixes avançar, consultar amb un psicòleg expert en teràpies de duel pot ajudar-te a sentir-te emocionalment millor.

  Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  depresion sabadell

  En què consisteix la Teràpia per a superar el dol?

  Tot i que després de la pèrdua d’un familiar hi ha una sèrie de fases per la qual és habitual passar i estar trista és el més normal i necessari, un psicòleg especialitzat en el dol pot ajudar-te a alleugerir el patiment, guiar-te i prevenir un dol patològic complicat que s’allargui en el temps.

  Una teràpia del dol t’ajudarà a manejar l’ansietat, els sentiments de culpa, la ràbia o la tristesa que sol sentir-se en sofrir una pèrdua.

  És important treballar aquestes emocions per a no acabar sofrint una depressió en silenci.

  Ajuda dels nostres psicòlegs per a les fases del dol

  Una de les nostres funcions com a Psicòlegs especialitzats en el dol és ajudar-te a passar les diferents fases després de la mort d’un familiar:

  • Acceptar al dura realitat
  • Aprendre a no tapar les nostres emocions, parlar del tema i permetre’ns sentir dolor.
  • Adaptar la nostra vida sense el nostre ser estimat.
  • Integrar el succeït i començar a refer el buit.

  Hi ha molt de debat sobre el temps “normal” en el qual un dol ha de succeir. Al meu entendre, cada persona té un ritme diferent de superació i depèn de molts factors. Per a una persona un determinat temps pot ser suficient i a una altra persona li resultarà curt per a poder realitzar tot el procés. El que sí que és cert és que durant tot el procés del dol hem vist que pot haver-hi petites complicacions que impedeixen realitzar el procés de manera natural, llavors tindríem un dol complicat.

  Tarifes Presencials

  Teràpia per a superar el dol a Sabadell

  55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

  Tarifes Online

  Teràpia per a superar el dol Online

  55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

  mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

  Formulario de contacto

  mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

  Open chat
  1
  Hola, en qué podemos ayudarte? ☺