Teràpia per reduir l’estrès

Terapia para reducir el estrés a sabadell

Teràpia online i presencial per a problemes d'estrès

Contacta amb nosaltres​

L’estrès és un mecanisme de defensa que el nostre cervell que s’activa per a defensar-nos davant situacions que identifica com a perilloses. Fa centenars de milers d’anys una situació perillosa era trobar-nos amb un animal que posava en risc la nostra vida, avui dia les situacions que generen estrès poden ser per exemple que el nostre responsable de l’empresa ens demani una reunió per a parlar sobre el nostre rendiment.

Teràpies per a superar els problemes d’estrès laboral i personal

L’estrès laboral continuat pot provocar-nos molt malestar en el nostre dia a dia, i fins i tot estendre’s a la nostra vida personal després del treball. La psicologia té ben estudiades les problemàtiques derivades de l’estrès i el per què es produeixen, moltes vegades provocades per pensaments intrusius i automàtics, a través de pensaments distorsionats i irracionals que ens provoquen malestar personal.

  Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  terapia de parella sabadell

  Com abordem els problemes d’estrès?

  És important el treball de la psicoeducació per a saber molt bé per què ens està passant aquestes situacions, per a posteriorment analitzar si hi ha antecedents, pensaments distorsionats, creences irracionals, etc. Una vegada estiguem entrenats a identificar aquestes situacions, procedirem a racionalitzar els pensaments irracionals per a canviar el nostre estat d’ànim. Els nostres pensaments provoquen les nostres emocions. Realitzar una teràpia i comptar amb l’ajuda de psicòlegs especialitzats en teràpies d’estrès fa més fàcil la identificació d’aquestes causes d’estrès i ens facilita el poder reduir-lo.

  Evaluació

  Procés terapèutic​

  Seguiment

  Analitzant les particularitats de les situacions d’estrès de cada persona, podem veure el perquè del que està succeint, a través de per exemple autoregistres de pensaments de la persona durant la setmana. Aquesta avaluació es realitza en una teràpia inicial.

  La teràpia per a l’estrès  tracta d’una primera part d’avaluació i psicoeducació, per a posteriorment realitzar una intervenció en l’estrès de la persona i un procés de seguiment a mesura que la persona vagi millorant en la seva problemàtica.

  Una bona feina de seguiment és important perquè els canvis produïts s’allarguin en el temps, i la persona pugui respondre de manera funcional davant situacions futures semblants a les viscudes anteriorment i que li han produït l’estrès disfuncional.

  Tarifes Presencials​

  Teràpies per a l'estrès a Sabadell​

  55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

  Tarifes Online

  Teràpies per a l'estrès Online

  55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

  mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

  Formulari de contacte

  mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

  Open chat
  1
  Hola, en qué podemos ayudarte? ☺