Teràpia Online, com funciona?

Tens preguntes?

Intentarem resoldre tots els teus dubtes.

És igual d'eficaç la teràpia en línia?

Sí, la psicoteràpia en línia és eficaç per al teu problema. Si a la primera visita gratuïta veiés que aquest mètode no és el més adient per a tu, t'ho faria saber i et proporcionaria una alternativa.

Per què és més barat?

L'estalvi del cost te l'estalvies tu en el preu de la teràpia.

Si faig la primera visita, haig de continuar amb la teràpia?

No. La primera visita és de valoració i gratuïta. El feeling entre psicòleg i client és esencial per a una teràpia exitosa. Si no vols seguir, no segueixes i la primera visita continua sent gratuiïta.

Quins avantatges té fer la teràpia d'aquesta manera?

Tens molts avantatges: - Estalvi de temps. No t'has de desplaçar fins a la consulta. - Màxima flexibilitat horària adaptada a la teva vida personal i laboral. - Estalvi econòmic. - Continuïtat a la teràpia si has de sortir de viatge per qualsevol motiu, o en cas de problemes de salut amb impossibilitat de sortir de casa. - Seguretat sanitària per Covid-19.

Què necessito per fer la teràpia online?

Necessites un ordinador de sobretaula amb webcam, un portàtil, una tauleta o un telèfon amb el programa Skype instal·lat per a més privadesa.

mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

Formulari de contacte

mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺