Teràpia per al Pànic nocturn a sabadell​

Teràpies online i presencials

Contacta amb nosaltres

És habitual associar els terrors nocturns a un assumpte de la infància, ja que en determinades èpoques aquests poden succeir de manera freqüent. Encara amb això, en la vida adulta també és possible que apareguin com a atacs de pànic nocturns.

Per què em donen atacs de pànic en la nit?

Hi ha diferents factors que poden provocar atacs de pànic durant la nit. Pot existir una predisposició genètica que, combinada amb un ambient d’estrès i un estat d’ànim disfuncional, pot produir aquests episodis. També és possible que determinades malalties ajudin al fet que aquestes situacions apareguin.

  Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  psicologo insomnio sabadell

  Com evitar atacs de pànic nocturns?

  Tenir una bona salut mental és important a l’hora d’evitar aquests episodis. També ho és una bona higiene del somni amb la condició de produir un somni relaxat i reparador. Si estem en una època amb ansietat o amb malestar emocional, realitzar algun exercici de relaxació amb la condició d’apartar els nostres pensaments estressants de la nostra ment, podria ajudar a evitar aquests terrors nocturns.

  Com es diferencien un atac de pànic i un atac d’ansietat?

  En tots dos es poden apreciar simptomatologia somàtica, per la qual cosa es poden experimentar sensacions físiques desagradables com a palpitacions, sudoracions, marejos, pressió en el pit, etc. Malgrat això, els efectes de l’atac de pànic es produeixen amb més intensitat i la persona afectada pot pensar i sentir que morirà.

  Es poden treballar en teràpia aquests episodis?

  Sí. Mitjançant en anàlisi de la situació de la persona i dels episodis podem realitzar hipòtesis sobre les causes i mantenidors dels atacs de pànic nocturns. A través d’això, es poden treballar per a intentar alleujar i evitar que apareguin progressivament aquests atacs durant la nit.

  Tarifes Presencials

  Teràpies per al pànic nocturn a Sabadell​

  50 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

  Tarifes Online

  Teràpies per al pànic nocturn Online

  45 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

  mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

  Formulari de contacte

  mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

  Open chat
  1
  Hola, en qué podemos ayudarte? ☺