Teràpia per a la depressió

Teràpia per a superar la depressió a sabadell​

Especialistes en depressió amb teràpies en línia i presencials

Contacta amb nosaltres

Al llarg de la nostra vida podem experimentar períodes més o menys alegres, estar trist a vegades és una cosa normal i natural. No obstant això, hem de tenir clar que si aquesta tristesa s’allarga en el temps podem caure a estar emocionalment inestables i tenir una depressió.

La depressió és un trastorn mental que es caracteritza principalment per un baix estat d’ànim i un sentiments de tristesa que afecta el comportament, a l’activitat i al pensament.

Moltes vegades davant problemes emocionals les persones solem evitar el tema i pensar que podem afrontar el que ens passa nosaltres mateixos però la realitat és que quan la depressió interfereix en la nostra vida cuotidiana, comptar amb un psicòleg expert en aquesta mena de teràpies ens pot ajudar a agilitar el procés de superació d’aquest estat d’ànim.

depresion sabadell

En què consisteix la Teràpia per a superar la depressió?

Com a psicòlegs especialitzats en teràpies de depressió la nostra principal funció serà acompanyar-te i detectar l’origen d’aquest estat d’ànim per a, posteriorment, ajudar-te a identificar i controlar les teves emocions per a aconseguir tornar a ser feliç. T’ajudarem a recuperar l’energia que segurament has perdut i a reconstruir les teves ganes per a continuar amb una vida plena i amb benestar emocional.

Quant dura una depressió​

Hi ha molt de debat sobre el temps “normal” en el qual una persona pot sentir-se trista i deprimit i sofrir depressió. En la nostra opinió, cada persona té un ritme diferent de superació i depèn de molts factors. El que sí que és que en moltes ocasions qualsevol factor extern pot influir en el procés de superació d’una depressió. Per això és important la realització d’un seguiment i no recaure en un estat d’ànim negatiu.

Tarifes Presencials

Teràpies per a la depressió a Sabadell​

55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

Tarifes Online

Teràpies per a la depressió Online

55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

Formulari de contacte

mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺