Teràpia per als trastorns agressius a sabadell​

Teràpia online i presencial per a problemes familiars​

Contacta amb nosaltres​

Es considera que hi ha determinats trastorns que poden venir acompanyats de simptomatologia agressiva, però, encara que existeix correlació, no significa que el patir algun trastorn com l’esquizofrènia, la bipolaritat, el trastorn límit de la personalitat o fins i tot la depressió, comporti automàticament l’agressivitat en les persones que ho pateixen, no funciona així.

Quins són els trastorns agressius?

Com a tal, els trastorns específicament que provoquin necessàriament agressivitat, no existeixen. Encara que en els trastorns infantil-juvenil s hi ha alguns trastorns que poden incloure l’agressivitat entre els seus símptomes, no és una condició única d’aquests, encara que sí que és possible que apareguin com a simptomatologia.

Psicologo sabadell

Quins són els tipus d’agressivitat?

Normalment ens podem imaginar l’agressivitat com una cosa física. Encara que això últim sigui possible, existeixen altres tipus d’agressivitat com la verbal (insults), fàcil (gestos de reprovació), sexual (violació) i la indirecta (arremetre contra objectes que puguin importar a l’agredit). Aquí hem posat alguns exemples, però es podrien trobar molts més, encara que aquests són les més comunes.

Per què es produeix l’agressivitat en les persones?

No hi ha un motiu únic en el per què les persones es comporten de manera agressiva, cada persona és diferent i cada vida, un món. Sí que és cert, que quan una persona es veu sotmesa a estrès, ansietat, depressió o a un malestar continu en el qual pot sentir-se amenaçada de manera contínua, pot viure la seva experiència vital com una cosa perillosa i reaccionar violentament davant diferents estímuls la qual cosa podria explicar (que no justificar) les seves accions.

Es pot treballar l’agressivitat en teràpia?

És important que la persona que produeix actes d’agressivitat reconegui els seus actes per a poder treballar. Des del reconeixement, es pot realitzar una anàlisi de la conducta per a entendre el comportament i així poder identificar els actes comesos. Això seria un primer pas important i necessari per a canviar el comportament de la persona.

Tarifes Presencials

Teràpies per a treballar l'agressivitat a Sabadell​

50 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

Tarifes Online

Teràpies per a treballar l'agressivitat Online

45 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

Formulari de contacte

mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺