Teràpia per a superar avortament

Teràpia per a superar un avortament a sabadell​

Teràpia online i presencial per a superar avortament

Contacta amb nosaltres

Una interrupció de l’embaràs sempre és una situació complicada per a una dona. Ja sigui de manera natural (els avortaments en embarassos primerencs són molt comuns), o per problemes posteriors, o per una interrupció de l’embaràs voluntària, produeix una afectació psicològica evident que moltes vegades es queda a l’ombra per la persona pel que el pateix. Els psicòlegs per a superar avortaments són en molts casos, imprescindibles, existeix molta psicologia en l’embaràs.

Com afecta psicològicament l’avortament?

Un avortament s’hagi produït com s’hagi produït, és una pèrdua a la qual la persona afectada ha d’enfrontar-se, per la qual cosa es viu una situació estressant que pot produir afectacions com ara sota estat d’ànim, estrès o ansietat. Fins i tot un avortament pot ser el detonant de l’aparició de trastorns mentals que afectin més a llarg termini a la dona afectada.

  Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  terapia de pareja

  Quines marques emocionals poden quedar en una dona que avorta?

  Superar un avortament és bastant difícil en moltes ocasions, una experiència com aquesta sempre deixarà una petjada en la persona que l’ha viscut. Les nostres vivències queden en la nostra vida i no es poden eliminar, però això no significa que no es pugui avançar cap endavant o que la persona vagi a viure de manera disfuncional la seva vida. Pot elaborar-se de tal manera que es produeixi una acceptació de l’experiència viscuda i no produir cap situació disfuncional psicològicament.

  Quines conseqüències psicològiques socials i morals causa un avortament en la dona?

  Tot dependrà del seu context o ambient. Un cercle familiar més conservador amb dificultats de gestió emocional pot provocar una pressió psicològica extra en la persona que ho ha patit. Igualment en el social, un context relacional que jutgi aquesta situació com no desitjable pot produir malestar emocional en la persona que ho ha viscut. Tenir un entorn obert i sa, és un factor protector davant l’aparició de conseqüències psicològiques disfuncionals en la persona i serà favorable a l’hora de superar un avortament.

  Com recuperar-se psicològicament d'un avortament?

  Si una persona pateix afectacions emocionals a causa d’un avortament llavors pot recórrer a un professional de la psicologia. La persona haurà de realitzar un procés d’elaboració de la situació, ja que ha d’enfrontar-se a un comiat, i a l’elaboració d’un duel. Ser conscient de la situació viscuda ens ha produït una afectació emocional i demanar ajuda a un psicòleg especialitzat, és un senyal positiu de bona identificació emocional, la qual cosa és un bon primer pas per a l’evolució de la problemàtica.

  Tarifes Presencials

  Teràpies per a superar un avortament a Sabadell​

  55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

  Tarifes Online

  Teràpies per a superar un avortament Online

  55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

  mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

  Formulari de contacte

  mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

  Open chat
  1
  Hola, en qué podemos ayudarte? ☺