Terapia para superar infidelidades en Sabadell

Què significa ser-li infidel a la parella?

Contacta amb nosaltres

Totes les parelles són un món i cadascuna pot establir les seves pròpies regles implícites o explícites. El concepte d’infidelitat també pot ser diferent en cadascuna de les parelles, fins i tot cada persona pot entendre-ho d’una manera diferent, és important parlar i pactar dins de la relació, què es consideraria infidelitat i què no. Habitualment, en les relacions monógamas, el mantenir relacions romàntiques o sexuals amb una tercera persona fora de la relació, podria considerar-se infidelitat.

Per què una persona és infidel?

La infidelitat té una funció per a la persona que ho comet, i fins i tot podria tenir una funció dins de la parella. Hi ha algunes funcions com: cerca d’afecte, sexe o fins i tot evitació d’afrontament de problemes en la parella o personals, entre altres. Una situació d’infidelitat no es produeix perquè sí, sempre hi ha algun motiu, sigui conscient o no.

terapia de pareja

Què fer quan la teva parella t’és infidel?

Algunes persones es pregunten si quan es produeix una infidelitat en la parella s’ha de deixar o no la relació. Primer és important considerar que la persona que ha provocat la infidelitat, en descobrir-se, voldria no seguir amb la relació. Si no és així, llavors la decisió dependrà de la persona que l’ha patit i respecte a això no hi ha una recomanació establerta. Decidir deixar o seguir amb la relació dependrà de com ens sentim, de les nostres perspectives de recuperació o de si continuem estimant a aquesta persona o no. La decisió no ha de dependre d’altres consideracions socials.

Haig d’anar al psicòleg si he patit una infidelitat?

Depèn de cada persona. Si sents que et costa recuperar-te d’aquesta situació, que aquest fet t’afecta a totes les àrees de la teva vida i que no pots seguir endavant, anar al psicòleg podria ser una bona solució. El professional pot ajudar-te a comprendre què ha succeït, per què ens produeix tant de dolor, o com tenir una perspectiva de futur. Elaborar l’ocorregut pot ajudar-nos a sentir-nos millor, sentir-se acompanyat pot alleujar el dolor per la situació ocorreguda.

Tarifes presencials

Teràpia per superar infidelitats a Sabadell

55 Sessió
  • Primera visita gratuita

Tarifes Online

Teràpia per superar infidelitats online

55 Sessió
  • Primera visita gratuita

mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

Formulari de contacte

mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺