Terapia para superar infidelidades en Sabadell

Què significa ser-li infidel a la parella?

Contacta amb nosaltres

Totes les parelles són un món i cadascuna pot establir les seves pròpies regles implícites o explícites. El concepte d’infidelitat també pot ser diferent en cadascuna de les parelles, fins i tot cada persona pot entendre-ho d’una manera diferent, és important parlar i pactar dins de la relació, què es consideraria infidelitat i què no. Habitualment, en les relacions monógamas, el mantenir relacions romàntiques o sexuals amb una tercera persona fora de la relació, podria considerar-se infidelitat.

Per què una persona és infidel?

La infidelitat té una funció per a la persona que ho comet, i fins i tot podria tenir una funció dins de la parella. Hi ha algunes funcions com: cerca d’afecte, sexe o fins i tot evitació d’afrontament de problemes en la parella o personals, entre altres. Una situació d’infidelitat no es produeix perquè sí, sempre hi ha algun motiu, sigui conscient o no.

  Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  terapia de pareja

  Què fer quan la teva parella t’és infidel?

  Algunes persones es pregunten si quan es produeix una infidelitat en la parella s’ha de deixar o no la relació. Primer és important considerar que la persona que ha provocat la infidelitat, en descobrir-se, voldria no seguir amb la relació. Si no és així, llavors la decisió dependrà de la persona que l’ha patit i respecte a això no hi ha una recomanació establerta. Decidir deixar o seguir amb la relació dependrà de com ens sentim, de les nostres perspectives de recuperació o de si continuem estimant a aquesta persona o no. La decisió no ha de dependre d’altres consideracions socials.

  Haig d’anar al psicòleg si he patit una infidelitat?

  Depèn de cada persona. Si sents que et costa recuperar-te d’aquesta situació, que aquest fet t’afecta a totes les àrees de la teva vida i que no pots seguir endavant, anar al psicòleg podria ser una bona solució. El professional pot ajudar-te a comprendre què ha succeït, per què ens produeix tant de dolor, o com tenir una perspectiva de futur. Elaborar l’ocorregut pot ajudar-nos a sentir-nos millor, sentir-se acompanyat pot alleujar el dolor per la situació ocorreguda.

  Tarifes presencials

  Teràpia per superar infidelitats a Sabadell

  50 Sessió
  • Primera visita gratuita

  Tarifes Online

  Teràpia per superar infidelitats online

  45 Sessió
  • Primera visita gratuita

  mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

  Formulari de contacte

  mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

  Open chat
  1
  Hola, en qué podemos ayudarte? ☺