Tractament de l'agorafòbia a Sabadell i online

Què és l'agorafòbia?

Contacta amb nosaltres

L’agorafòbia és un trastorn d’ansietat en el qual una persona té un temor excessiu a situacions en les quals podria sentir-se atrapat, com a supermercats, espais oberts, espais reduïts, etc. Aquest fet pot fer que la persona decideixi no sortir de casa per la por de trobar-se en una d’aquestes situacions que li pugui provocar un atac de pànic.

Quina és la causa de l’agorafòbia?

La causa primera de l’agorafòbia dependrà de la història personal de cada individu, no hi ha un patró únic per a explicar l’origen d’aquest trastorn. Encara amb això, aquest fet es produeix i patologiza a través de la por de sentir-se avergonyida, atrapada o indefensa en situacions com les anteriorment descrites.

 

  Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  psicólogo ansiedad

  Quin és el millor tractament per a l’agorafòbia?

  La psicologia cognitiu conductual ha demostrat ser la més eficaç per al tractament d’aquest trastorn de l’ansietat. Mitjançant l’anàlisi del cas en particular per a saber les causes d’origen i de manteniment, es procedeix a la psicoeducación del cas a la persona afectada, per a després oferir una intervenció adequada i adaptada a la persona afectada.

  Tarifes presencials

  Tractament de l'agorafòbia a Sabadell

  55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

  Tarifes Online

  Tractament de l'agorafòbia Online

  55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

  mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

  Formulario de contacto

  mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

  Open chat
  1
  Hola, en qué podemos ayudarte? ☺