Tractament per a la fòbia social a Sabadell

¿Què és una Fòbia social?

Contacta amb nosaltres

La fòbia social és un trastorn de l’ansietat caracteritzat per un temor intens i persistent al judici de les altres persones en diferents àmbits i situacions.

Com es comporta una persona amb fòbia social?

Una persona amb aquest trastorn intentarà evitar en la mesura que sigui possible el contacte amb les altres persones. Encara que els símptomes són diversos, una persona amb fòbia social podria evitar la mirada amb les altres persones, podria tenir dificultats en parlar amb les altres persones, tremolar-li la veu o quequejar, enrojolar-se, quedar-se en blanc, bloquejar-se, etc.

 
psicólogo ansiedad

Com saber si tinc ansietat social o timidesa?

L’ansietat o fòbia social es caracteritza per un comportament disfuncional en la interacció amb les altres persones en tots els àmbits, evitant en la mesura que sigui possible relacionar-se amb altres persones. En canvi, una persona tímida, es relacionarà amb les altres persones de forma més passiva, però continuarà intentant fer-ho malgrat les possibles dificultats que presenti en fer-ho. Una persona amb fòbia social podria evitar costi el que costi aquestes situacions.

Pot la psicologia tractar la fòbia o ansietat social?

Sí. Primer s’inicia una avaluació de la problemàtica de la persona per a descartar altres trastorns o dificultats. Una vegada confirmat aquest trastorn, mitjançant a l’anàlisi funcional del comportament, es posaran uns objectius i uns passos en la intervenció amb la condició de millorar o solucionar la problemàtica de la persona.

Tarifes presencials

Teràpia per la fòbia social en Sabadell

55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

Tarifes Online

Terapia per la fòbia social Online

55 Sessió
  • Primera Visita Gratuïta

mejor psicologo en sabadell, terapia de pareja.

Formulari de contacte

mejores opiniones y valoraciones en nuestros servicios de psicología para adultos, infantil, juvenil y de pareja, coaching, coach, y terapia en sabadell.

Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺