Experts en Psicologia de InSight Sabadell

José R. Martín

Director

Psicòleg Sanitari Col·legiat nº 24026

Més info

Noelia G. Martínez

Col·laboradora

Psicòloga Sanitària Col·legiada nº 30448

Més info

Sobre nosaltres

L’equip de Psicologia *InSight Sabadell el formen especialistes graduats en psicologia, Màster en Psicologia General Sanitària i col·legiats en el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

El nostre model d’intervenció psicològica s’enquadra dins de l’enfocament Cognitiu- Conductual i de tercera generació, adaptant-nos a les particularitats de cada persona segons la seva demanda i perfil. No obstant això, ens mantenim en constant formació i actualització per a poder oferir sempre els mètodes més eficaços.

Ens agrada el tracte humà, no portem bata blanca ni ens considerem experts en la vida de ningú, el que oferim és una escolta respectuosa i l’ajuda més directa i sincera que puguem brindar. És per això que, si en la primera sessió gratuïta identifiquem que la demanda de la persona requereix d’un perfil professional més especialitzat, no dubtem a derivar el cas, vetllant sempre per la millor solució per al consultant, tal com dicta el codi ètic de la nostra professió.

En què podem ajudar-te?

Com treballem?

El primer i més important és oferir un espai segur on el consultant pugui obrir-se i se senti còmode i segur. Abordar les dificultats de la vida és una cosa sensible i respectem molt a totes les persones que decideixen confiar en nosaltres per a ajudar-los a identificar quines coses no funcionen com els agradaria.

I quins solen ser aquestes coses?:
Estat d’ànim baix, irritable, enfadat, problemes d’ansietat com no dormir bé, pensar massa, anticipar constantment que les coses aniran malament, evitar situacions que generen estrès, com exposar-nos en públic, aïllament, ser incapaç de dir que no, tenir sensació de saturació emocional, no saber què fer amb la nostra vida, insatisfacció general, sensació de falta de control, fòbies, duels complicats, obsessions, comptat i debatut, tot allò que afecta negativament l’estat d’ànim i/o que provoca una sobreactivació que genera malestar en les persones.

Independentment del motiu que et porti a consulta, esbrinarem junts sobre com s’està mantenint aquest malestar en el present i de quina manera podem millorar aquestes dinàmiques i el que ens provoquen.

Analitzarem el cas des del coneixement de la persona, com funciona en el seu context natural, en quines àrees s’estan presentant les dificultats i com ho estan fent, com se sent la persona amb la seva vida.


La nostra manera d’abordar les dificultats de les persones és analitzant la seva situació personal, entendre quins elements són els que provoquen les afectacions emocionals en la seva vida i oferir recursos i eines perquè la persona pugui decidir quins canvis són convenients per a sentir-se millor.

Utilitzant teràpia basada en l’evidència (cognitiu- conductual i de tercera generació), treballem perquè els consultants entenguin què succeeix i per què, per a brindar recursos que els permetin viure d’una forma més conscient i plena, perquè sentin en tot moment que disposen dels recursos necessaris per a abordar qualsevol situació que es presenti en les seves vides.

Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺