Equip

La teva salut emocional a les millors mans

Professionals de la Psicoteràpia

Sobre nosaltres

Els psicòlegs i psicòlogues del Centre de Psicologia Insight a Sabadell estem graduats en psicologia i col·legiats al COPC. La nostra psicologia i psicoteràpia és d’orientació Integradora Humanista tot i que tenim una visió més àmplia, utilitzant per descomptat, models com el Cognitiu-Conductual.

Creiem que utilitzar diferents models de psicoteràpia d’una forma integrada és la millor manera de poder adaptar-nos a cada cas. Ja que cada persona és diferent, la nostra obligació és la de mantenir-nos al dia i en constant formació per a poder oferir el millor servei possible amb l’objectiu d’ajudar els nostres clients.

La nostra manera de veure la psicoteràpia és considerar la persona com un client, no com un pacient, de manera que puguem realitzar un tractament professional, proper i respectuós.

Creemos que utilitzar diferentes modelos de psicoterapia de una forma integrada es la mejor manera de adaptarnos a cada caso. Ya que cada persona es diferente, nuestra obligación es la de mantenernos al día y en constante formación para poder ofrecer el mejor servicio posible con el objetivo de ayudar a nuestros clientes.

Nuestra visión de la psicoterapia es la de considerar a la persona como un cliente y no como un paciente, con la finalidad de poder realizar un tratamiento profesional, cercano y respetuoso.

CONEIX-NOS

Josermartin
José R. Martín - Psicòleg Col·legiat nº 24026
mariajosejimenez
María José Jiménez - Psicòloga Col·legiada nº 25541
Scroll to Top
Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺