Serveis

Els psicòlegs i psicòlogues del Centre de Psicologia Insight a Sabadell oferim serveis de psicoteràpia orientats a la teràpia d’adults, teràpia infantil i juvenil, teràpia de parella i estimulació cognitiva en problemes derivats d’accidents neurològics.

La nostra forma d’entendre la teràpia és ajudar a que la persona entengui la seva problemàtica i el seu estat emocional actual, per així, amb l’aplicació de tècniques de psicoteràpia, poder donar-se compte (insight) del per què de la seva situació, com a pas previ imprescindible al del canvi i creixement personal.

Servicios Psicologo Sabadell

Què oferim?

Al nostre servei de psicologia d’adults treballem amb problemes relacionats amb l’ansietat, estrès, tristesa, buits interiors, pors, impulsivitat, problemes de relacions socials, problemes emocionals, soledat, ruptura de parella, falta del sentit a la vida, dols de parella i de pèrdua després de la mort d’una persona estimada, etc. Consulta’ns per resoldre qualsevol pregunta que puguis tenir.

Respecte a la psicologia infantil tractament tant amb infants a partir dels 4 anys com amb adolescents aspectes com: ansietat, pors, fòbies, manies, mal comportament, obsessions, baix estat d’ànim, problemes d’atenció, conductes agressives, enuresis i encopresis, negativisme, problemes familiars, dificultats amb les habilitats socials, problemes d’alimentació, problemes de la son, problemes dels hàbits d’estudi i rendiment escolar, tics, hàbits nerviosos, etc. Podeu fer-nos qualsevol consulta a través de les diferents vies de contacte que posem a la vostra disposició.

També realitzem teràpia de parella i tractem aspectes com baralles, tristesa, falta d’estima o de comprensió, diferents projectes vitals, problemes relacionats amb el sexe, infidelitats, divorcis, separacions, etc. Si us esteu plantejant fer teràpia de parella a Sabadell, podeu demanar-nos una primera visita gratuïta sense cap compromís.

Així mateix, oferim serveis de neuropsicoteràpia relacionats amb malalties de tipus Alzheimer, demència frontotemporal, demències amb cossos de Lewy, problemes neurològics a partir d’accidents neurològics, etc. Després de revisar els informes mèdics, oferirem un pla de rehabilitació, y sobretot, d’adaptació al problema que la persona pateix.

Si creus que necessites parlar amb un psicòleg demana la teva primera visita gratuïta mitjançant trucada telefònica, mail, formulari web o WhatsApp i t’atendrem el més aviat possible.

Tarifes

Primera visita gratuïta. Tenim preus reduïts per persones en situació d’atur. Pregunta’ns.

Psicologia Adults

45 / sessió
 • Primera visita gratuïta

Psicologia Infantojuvenil

45 / sessió
 • Primera visita gratuïta

Teràpia de parella

60 / sessió
 • Primera visita gratuïta

Neuropsicologia

70 / sessió
 • Primera visita gratuïta

Contacta

Adreça

Carrer de Jaume I, 6B Entlo. 3

08206 Sabadell Barcelona

(Barri Concòrdia, al costat d’Eix Macià)

Telèfon

620 03 90 45

655 01 80 66

Correu electrònic

hola@centreinsight.es

Horari

Dilluns a Divendres de 9:00 a 21:00

Formulari de contacte
Informació sobre Protecció de Dades:
 • Responsable del tractament de les dades: María José Jiménez
 • Finalitat de les dades: Solicitut de contacte
 • Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.
 • Scroll to Top
  Open chat
  1
  Hola, en qué podemos ayudarte? ☺
  Powered by