Test d’Ansietat – Psicólegs a Sabadell Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

L’estrès és un mecanisme de defensa que, igual que els animals, tenim des dels nostres orígens i a més era molt útil, i ho continua sent! Quan érem homínids acabats de convertir en mamífers bípedes, teníem un “radar” davant possibles perills. Abans la vida era molt més perillosa, érem nòmades i anàvem desplaçant-nos, anàvem a caçar, podíem trobar-nos animals perillosos, tribus rivals, etc. Quan teníem al davant un perill real, s’activava el nostre sistema nerviós i tibava el cos per a fer-nos més ràpids i forts i preparar-nos per a la fugida, o per a la lluita si era inevitable. L’estrès és una resposta automàtica per a sobreviure davant un perill real.

Com saber si el que tinc és ansietat?

Ha passat poc temps evolutivament des que vivim en una societat segura, per la qual cosa no hem d’enfrontar-nos diàriament amb perills que posen en qüestió la nostra supervivència. Però continuem tenint aquest “radar” tan eficaç davant perills. Quan aquest “radar” té una activitat disfuncional, comencem a sentir ansietat de forma generalitzada en diferents àmbits de la nostra vida, la qual cosa ens impedeix dormir, relaxar-nos, estem tot el dia nerviós.… La nostra ment se sent constantment en perill!

Abans de *ralizar el nostre test d’ansietat, que sàpigues que l’ansietat es pot reduir amb teràpia psicològica, si estàs [email protected] i estàs buscant psicòlegs a Sabadell especialitzats en *terápias d’ansietat, t’oferim la nostra teràpia en línia o presencial. Contacta amb *InSight!

Realitza un test per a saber quin nivell d’ansietat estàs suportant

psicologos sabadell ansiedad

¿Quieres conocer qué nivel de ansiedad tienes? Os proponemos a continuación realizar el Test de Ansiedad de Beck (BAI), la realización de este test no supone ningún diagnóstico, si tienes alguna duda al respecto y buscar psicólogos en Sabadell u online, puedes ponerte en contacto con nosotros y resolveremos tus dudas.

Cada ítem se puntúa de 0 a 3, correspondiendo la puntuación 0 a “en absoluto” 1 a “levemente, no me molesta mucho”, 2 a moderadamente, fue muy desagradable pero podía soportarlo” y la puntuación 3  a “severamente, casi no podía soportarlo”. La puntuación total es la suma de las de todos los ítems.

Los síntomas hacen referencia a la última semana y al momento actual.

1. Hormigueo o entumecimiento
2. Sensación de calor
3. Temblor de piernas
4. Incapacidad de relajarse
5. Miedo a que suceda lo peor
6. Mareo o aturdimiento
7. Palpitaciones o taquicardia
8. Sensación de inestabilidad e inseguridad física
9. Terrores
10. Nerviosismo
11. Sensación de ahogo
12.Temblores de manos
13. Temblor generalizado o estremecimiento
14. Miedo a perder el control
15. Dificultad para respirar
16. Miedo a morirse
17. Sobresaltos
18. Molestias digestivas o abdominales
19. Palidez
20. Rubor facial
21. Sudoración (no debida al calor)
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Open chat
1
Hola, en qué podemos ayudarte? ☺